Shpikjet që ndërtuan botën

Njerëzimi ka krijuar gjëra të mrekullueshme. Në këtë cikël dokumentar do të njiheni me katër shpikjet që kanë ndërtuar  ‘Botën…

Shpikjet që ndërtuan botën

Njerëzimi ka krijuar gjëra të mrekullueshme. Në këtë cikël dokumentar do të njiheni me katër shpikjet që kanë ndërtuar  ‘Botën…

Xinxifillo

Për të gjithë vogëlushët çdo të shtunë e të dielë do të rikthehen teatrot e kukullave, me disa nga personazhet…

E bukur dhe e çmendur

Bazuar në një histori tronditëse dhe të vërtetë. Në Korrik të vitit 2009, Ben Novack trashëgimtar i pasur hotelesh, u…

Express Rozë

Gjatë ditëve të nxehta të verës, në T HD, ndiqni emisionin më të ri, Express Rozë… Art, kulturë, të rejat…

Express Rozë

Gjatë ditëve të nxehta të verës, në T HD, ndiqni emisionin më të ri, Express Rozë… Art, kulturë, të rejat…