Pajisje DIGITALB

Mirësevini tek vendi i pajisjeve DIGITALB. Nëse jeni duke kërkuar një prej pajisjeve që ju bën të mundur të shikoni DIGITALB, jeni në vendin e duhur. Shikoni pajisjet mëposhtë, gjeni çfarë ju nevojitet dhe blijeni në një nga Pikat e Autorizuara të DIGITALB. E thjeshtë!


Antene Tokesore

Antene Tokesore

1300.00 L BLI
DVD (Te luajme shkollash)

DVD (Te luajme shkollash)

2100.00 L BLI
DVD - Fjalori elektronik i gjuhes Shqipe

DVD - Fjalori elektronik i gjuhes Shqipe

5900.00 L BLI
HDD Opentech 1 TB

HDD Opentech 1 TB

9900.00 L BLI
Kabell Scarter DIN

Kabell Scarter DIN

300.00 L BLI
Koke Satelitore Dyshe

Koke Satelitore Dyshe

1750.00 L BLI
Mini Lap Top Edukativ

Mini Lap Top Edukativ

3999.00 L BLI
Parabol + koke Satelitore (LNB) dyshe (set)

Parabol + koke Satelitore (LNB) dyshe (set)

4250.00 L BLI
Pult  FlyBox

Pult FlyBox

1000.00 L BLI
Pult Opentel HD

Pult Opentel HD

1000.00 L BLI
Pult Opentel SD

Pult Opentel SD

500.00 L BLI
Smart Card

Smart Card

1000.00 L BLI
Dekoder Tok FlyBox MW Intek Mini

Dekoder Tok FlyBox MW Intek Mini

6900.00 L BLI
Dekoder Tok FlyBox Opentech

Dekoder Tok FlyBox Opentech

9900.00 L BLI
Dekoder Sat FlyBox MW Opentech

Dekoder Sat FlyBox MW Opentech

9900.00 L BLI
Dekoder Sat FlyBox MW Intek Mini

Dekoder Sat FlyBox MW Intek Mini

6900.00 L BLI
DVD TMMK 4-6 vjec

DVD TMMK 4-6 vjec

6860.00 L BLI
DVD TMMK(plote) 4-12 vjec + TTM 1 (Oferte)

DVD TMMK(plote) 4-12 vjec + TTM 1 (Oferte)

19460.00 L BLI
DVD TMMK 7-9 vjec

DVD TMMK 7-9 vjec

6860.00 L BLI
DVD TMMK 10-12 vjec

DVD TMMK 10-12 vjec

6860.00 L BLI
DVD TMMK(plote) 4-12 vjec

DVD TMMK(plote) 4-12 vjec

13860.00 L BLI
DVD TTM e Plote (1 + 2)

DVD TTM e Plote (1 + 2)

10500.00 L BLI
DVD TTM 1

DVD TTM 1

7000.00 L BLI
DVD TTM 2

DVD TTM 2

7000.00 L BLI
Ushqyes per FlyBox

Ushqyes per FlyBox

1100.00 L BLI
Ushqyes (i jashtem per Kaon KSF - S270HDCO)

Ushqyes (i jashtem per Kaon KSF - S270HDCO)

1900.00 L BLI
USB WiFi

USB WiFi

890.00 L BLI