• Çfarë më duhet?

  Abonim Digitalb

  Një abonim i çfaredoshëm në një nga paketat e DIGITALB.

  Dekoder Flybox

  Fjala më e fundit e teknologjisë vjen tek ju në dy versione.

  Hard Disk

  Hardisku do t'ju bëjë të mundur CatchUp TV, PVR, dhe Programet me Hard Disk të VOD.

  Një lidhje me internetin

  Do të shihni Programet me Internet të VOD.

 • PVR

  Personal Video Recording

  • Regjistrime të Rezervuara
  • Regjistrime në Proçes
  • Regjistrime të Përfunduara
  • Regjistrime të Dështuara

  Regjistron programet tuaja të preferuara për të mos i humbur.

 • TimeShift

  Përmes funksionit Timeshift ju mund të ndalni programin që shfaqet në çdonjërin prej kanaleve, ta rinisni dhe ktheni sipas deshirës, duke mos humbur asnjë frame.

 • POPCORN - Video On Demand

  Së shpejti
  Zgjidh sipas kategorive programin e dëshiruar në kohën që ti zgjedh

  • Prurjet e Reja
  • Kinema
  • Argëtim
  • Dokumentar dhe Lifestyle
  • Fëmijë
  • Shqip
  • Program për të rritur
 • MultiScreen

  Së shpejti
  Me funksionin "Multiscreen", ju jepet mundësia përmes internetit të shihni në pajisje të ndryshme në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra.

 • MultiRoom

  Së shpejti
  Përmes funksionit Multiroom, ju jepet mundësia të shihni brenda shtëpisë me të njëjtin Abonim, në dy dekoder të ndryshëm.

 • MediaPlayBack

  Ju jep mundësinë të bëni "PLAY" materiale të ndryshme audio dhe video. Qofshin këto në një USB sticker apo në kompjuterin tuaj. Kështu Flybox kthehet në një "Home Multimedia".