PROGRAMET

TH#RJE

Thurje vjen këtë vit me një format të ri. Debate mbi shoqërinë, artin dhe kulturën. Çdo mbrëmje do të na shoqërojë një i ftuar i veçantë, me të cilin Jonida do të zhvillojë një bisedë intime. Kastro Zizo do të ketë këndin e vet të titulluar ‘Shthurje’, ku bashkë me të ftuarin do të komentojë ‘bëmat’ e fundit televizive…

Drejton emisionin

JONIDA VOKSHI

Rregjia

INDRIT COBANI

Autor

KOLORETO CUKALI

ORARE TRANSMETIMI

DATAORAKANALI
Çdo të hënë21:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin