PROGRAMET

Ditet e fundit ne Vietnam, çdo të shtunë, ora 22:00, Histori

Dokumentari kandidat për cmimin Oskar. Viti 1975-së, javët e fundit kaotike kur Ushtria e Vietnamit të Veriut, po i afrohej me shpejtësi Sajgonit. Shumë jugvietnamezë që kishin bashkëpunuar me Amerikanët, po përpiqeshin të largoheshin nga vendi. Ushtarët dhe diplomatët amerikanë, po përballeshin me një dilemë të fortë morale: t’i bindeshin urdhërit të Shtëpisë së Bardhë për të evakuar vetëm qytetarët amerikanë apo të rrezikonin dënimin për shmangie nga detyra, për të shpëtuar jetët e sa më shumë vietnamezo – jugorëve…

ORARE TRANSMETIMI

DATAORAKANALI
Çdo të Shtunë22:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin