PROGRAMET

Enigma V

Sinopsi: Ajo është një gjuhë që e flet e gjithë Bota. Nuk shkruhet, por lexohet… Gjuha e trupit… Një pjesë e mirë e komunikimit njerëzor ndodh nëpërmjet gjesteve… Por sa e njohim këtë gjuhë? A arrijmë të dëshifrojmë mirë mesazhet që bashkëbiseduesi po na jep nëpëmjet trupit të tij? A i japim dhe ne kuptimin e saktë ndjenjave tona nëpërmjet gjesteve apo lëvizja nuk përputhet me fjalën… Mos humbisni një program për gjuhën e trupit dhe njohjen e saj…

ORARE TRANSMETIMI

DATAORAKANALI
Çdo të Enjte18:00

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin