Popcorn

VOD me internet.


Lidhja e flyBOX me internet mund të bëhet nëpërmjet Wifi ,ose nëpërmjet lidhjes me kabëll.

Pasi të keni vendosur dongle pas Flybox për lidhjen me wirless, ose kabell, në Menu e Flybox / Konfigurimet / Parametrat e sistemit / Parametrat e rrjetit, Zgjidhni mënyrën e lidhjes me rrjetin.

Nëse e lidhni me Wifi, tek Parametrat e Wifi, Zgjidhni Rrjetin tuaj personal. Fusni password e Wifi.
Me pas Testoni Internetin tek Konfigurimet, si dhe lidhjen me MW. Pasi ato të jenë OK, flyBOX juaj është i lidhur me internet.

PUSH VOD me Hard Disk.


Lidhja e Hard Disk të DigitAlb me flyBOX, bën të mundur që të aksesoni shërbimin POPCORN nëpermjet Push VOD.
Në Hard Disk hidhen nga DIGITALB, mbi 1000 Evente të ndryshme në vit.

Çfarë përmban Katalogu i POPCORN.


 

Kategoritë e POPCORN janë të shumëllojshme.

 

  • Prurjet e Fundit
  • Kinema
  • Shqip
  • Kartona
  • Seriale
  • Dokumentarë dhe Argëtim
  • Sport
  • Produksione nga Kosova
  • GOLD

Në secilën nga Kategoritë ka Nënkategori ku ju orjentoheni për shijet që preferoni.

 

Ju mund të shihni çfarëdo eventi në çdo kohë që dëshironi. Programin mund ta ndaloni apo ta luani sërish aty ku e keni lënë. Ta ktheni nga e para, apo ta shtyni sa të doni, njëlloj si një DVD.

 

Të gjitha programet në POPCORN janë të një cilësie shumë të mirë audiovizuale si dhe janë të përkthyera e të titruara në gjuhën shqipe.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

Njoftim!

DigitAlb njofton se po ndodh Proçesi i Dixhitalizimit të Transmetimeve Televizive Tokësore në Tiranë e Durrës.

-Frekuencat e reja për abonentët me DEKODER HD dhe flyBOX, aktivizohen automatikisht.

-Ndërsa Abonentët me DEKODER të vjetër SD, duhet ta marrin shërbimin vetëm në Pikat e Autorizuara të Shitjes DigitAlb, Tiranë e Durrës.

-E ata me modulë, duhet të bëjnë kërkim manual në freq e reja.

*DigitAlb ju fton të përfitoni edhe nga oferta aktuale e ta merrni Falas Dekoderin T2 HD, duke bërë abonim 12 Mujor Familjar ose Premium. Për më shumë informacion, vizitoni  faqen zyrtare digitalb.al.

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien