POPCORN

 

VOD me internet.

USB-WI-FI-Dongle
Lidhja e flyBOX me internet mund të bëhet nëpërmjet Wifi ,ose nëpërmjet lidhjes me kabëll.

Lidhja-me-kabell-LAN
Pasi të keni vendosur dongle pas Flybox për lidhjen me wirless, ose kabell, në Menu e Flybox / Konfigurimet / Parametrat e sistemit / Parametrat e rrjetit, Zgjidhni mënyrën e lidhjes me rrjetin.

Nëse e lidhni me Wifi, tek Parametrat e Wifi, Zgjidhni Rrjetin tuaj personal. Fusni password e Wifi.
Me pas Testoni Internetin tek Konfigurimet, si dhe lidhjen me MW. Pasi ato të jenë OK, flyBOX juaj është i lidhur me internet.

PUSH VOD me Hard Disk.

Hard-Disku
Lidhja e Hard Disk të Digitalb me flyBOX, bën të mundur që të aksesoni shërbimin POPCORN nëpermjet Push VOD.
Në Hard Disk hidhen nga DIGITALB, mbi 1000 Evente të ndryshme në vit.

Çfarë përmban Katalogu i POPCORN.lista-opsioneve-PUSH-VOD
Kategoritë e POPCORN janë të shumëllojshme.
Prurjet e Fundit
Kinema
Shqip
Kartona
Seriale
Dokumentarë dhe Argëtim
Sport
Produksione nga Kosova
GOLD

Në secilën nga Kategoritë ka Nënkategori ku ju orjentoheni për shijet që preferoni.

Telekomanda-me-butonin-VOD

Ju mund të shihni çfarëdo eventi në çdo kohë që dëshironi. Programin mund ta ndaloni apo ta luani sërish aty ku e keni lënë. Ta ktheni nga e para, apo ta shtyni sa të doni, njëlloj si një DVD.
Të gjitha programet në POPCORN janë të një cilësie shumë të mirë audiovizuale si dhe janë të përkthyera e të titruara në gjuhën shqipe.

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien