PLATFORMA SATELITORE

Pasi të jeni pajisur me dekoder satelitor flyBOX, bashkë me SET; Antentë parabolë satelitore + Kokë LNB dhe ta keni montuar siç duhet, zgjidhni të abonoheni në njërën nga paketat e DigitAlb Satelit si më poshtë:

1

Fillestare 1 muaj1.090 Lekë (Me parapagim)
9.450 8.270 Lekë *Ofertë  (Me parapagim për 12 muaj)

790 Lekë/muaj,  (Me kontratë 12 mujore me këste) 

Paketa me kanale gjeneraliste dhe disa prej kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24 filma dhe seriale artistikë, dokumentarë,

programe për femijë, muzikë dhe programe shqiptare.

Mundësi e mirë për të shpenzuar sa më pak dhe për të patur programe gjithpërfshirëse.

2

familjare1[1]2.190 Lekë  (Me parapagim)
5.690 5.120 Lekë *Ofertë  (Me parapagim)

Ju dhurojmë POPCORN dhe DigitAlb Kudo, deri në fund të periudhës së abonimit.

   18.990  16.620 Lekë *Ofertë (Me parapagim)

Ju dhurojmë POPCORN dhe DigitAlb Kudo, deri në fund të periudhës së abonimit.

1.800 Lekë/muaj(Me kontratë 12 mujore me këste)

Paketa e të gjitha kanaleve tematike të DIGITALB, që transmetojnë 24 orë në 24, filma dhe seriale artistikë me Premiera për çdo ditë,

dokumentarë ekskluzive të dubluara në shqip, programe për fëmijë gjithashtu të dubluara në shqip, progame shqiptare, muzikë  dhe kanale për të

rritur. Për të gjitha moshat. Edhe në HD. Bashkë me të gjitha kanale gjeneraliste nga Shqipëria dhe Kosova,  si dhe kanalet tematike ndërkombëtare.

3

9.490 8.540 Lekë *Ofertë (Me parapagim)

Ju dhurojmë POPCORN dhe DigitAlb Kudo, deri në fund të periudhës së abonimit.

29.690 25.690 Lekë *Ofertë (Me parapagim)

Ju dhurojmë POPCORN dhe DigitAlb Kudo, deri në fund të periudhës së abonimit.

2.650 Lekë/Muaj
(Me kontratë 12 mujore me këste)

Paketa e të gjitha kanaleve tematike të DIGITALB pjese e Paketës Familjare, së bashku me kanalet e SUPERSPORT. Kualifikueset Evropiane e

Miqësoret e Luksit. Kampionatet më elitare të kontinentit Evropian, Premier League, La Liga Santander, Seria A, Bundesliga, Europa League,

League 1, Eredevise. Lajme 24 orë në ditë, Emisionet më të dashura të botës së sportit.

Programacion i larmishem nga dy superkanalet Eurosport 1 dhe 2. Të gjitha në HD.

4

Kategoria-Superiore

600 Lekë [€ 4,4]
1.800 Lekë [€ 13,1]

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit

Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

Paketa-SS

 

 

PAJISJET E DigitAlb Satelitor

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien