PLATFORMA SATELITORE e re

1

slideeee

fillestare
790 Lekë [€ 5,8]

Digitalb sjell një mundësi të re dhe të suportueshme për shportën e shpenzimeve familjare, për t’i krijuar kujdo mundësi për të shijuar kanalet tematike dhe të tjerë të shumëllojshëm.

Të gjitha familjet shqiptare do të kenë mundësi të pakufizuara dhe zgjedhje atraktive për të shijuar kanalet e Digitalb.

 31 kanale. Mundësi për shportën e shpenzimeve familjare 

2

slideeee

1.990 Lekë [€ 14,5] 5.690 Lekë [€ 41,5] 19.990 Lekë [€ 145,9]

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + HD) të platformës, si dhe kanale shqiptare e ndër me të zgjedhurit ndërkombëtar që transmetojnë në teknologjinë Mpeg-4 e mund të shihen vetëm me dekoderin HD, ofruar nga DIGITALB.

 65 kanale. Kanalet tematike. Kanalet shqiptar e të huaj 

3

slideeee

10.590 Lekë [€ 77,3] 34.990 Lekë [€ 255,4]

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet High Definition (DIGITALB + SuperSport) të platformës, si dhe kanale shqiptare e ndër më të zgjedhurit ndërkombëtar që transmetojnë në teknologjinë Mpeg-4 e mund të shihen vetëm me dekoderin HD, ofruar nga DIGITALB.

 73 kanale. Eventet sportive në High Definition 

4

slideeee

600 Lekë [€ 4,4] 1.800 Lekë [€ 13,1]

Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

6 kanale. Eventet sportive në High Definition 

5

slideeee
6 kanale. Eventet sportive në High Definition
 Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

Ju keni zgjedhur Paketën Sport. Për të vazhduar blerjen, Kombinoni me një nga paketat e tjera.

oferta-390-leke-ne-paketen-kinema

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë

oferta-750-leke-ne-paketen-femije  bli_tani_970 

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Argëtim

oferta-430-leke-ne-paketen-argetim

bli_tani_1290

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Kinema.

oferta-430-leke-ne-paketen-argetim

bli_tani_1290

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Femijë dhe Argëtim.    

oferta-1960-leke-ne-paketen-femije+argetimbli_tani_1720

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë dhe Argëtim.    

oferta-1960-leke-ne-paketen-femije+argetim

bli_tani_1720

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë dhe Sport.  

oferta-750-leke-ne-paketen-femijebli_tani_2600  

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Kinema dhe Sport. oferta-430-leke-ne-paketen-argetim

bli_tani_2920

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Argëtim dhe Sport.

oferta-430-leke-ne-paketen-argetim

bli_tani_2920

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Sport, Femijë dhe Kinema.

Ofertat-e-kombinimeve

bli_tani_3350

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Ju keni zgjedhur Paketën Sport, Femijë dhe Argëtim.

Ofertat-e-kombinimeve

bli_tani_3350

http://digitalb.al/platforma-satelitore-e-re/

Mund të zgjidhni të parapaguani për 12 Muaj, secilën nga Paketat apo Kombinimet që dëshironi, duke përfituar akoma Ulje   

Kliko ketu

Ju faleminderit

 

6

slideeee
6 kanale. Eventet sportive në High Definition
 Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

 

7

slideeee
6 kanale. Eventet sportive në High Definition
 Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

 

8

slideeee
6 kanale. Eventet sportive në High Definition
 Paketa e abonimit që ju mundëson të shihni kanalet e SuperSport të cilët transmetojnë të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore të Kampionatit Shqiptar te Futbollit. Mund ta blini me parapagim, ose me DIGITALB ON TIME me këste mujore.

 

 

 

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien