FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H 8PSK
10803 29950 2/3 H 8PSK
10845 30000 3/5 H 8PSK
10886 30000 3/5 H 8PSK
Digitalb Satelit Zona e mbulimit me sinjal satelitor
Blini Online Abonimet e DIGITALB UnionNet - Western Union Abonohu me EasyPay IPTV

 

Platforma Satelitore - Si tja bej... Pyetje të shpeshta

« prapa

Nga duhet të kthej Antenën Satelitore për të kapur kanalet e platformës Satelitore të Digitalb

Për të kapur sinjalin e platformës Satelitore të Digitalb do të duhet që të poziciononi Antenën tuaj Satelitore në atë mënyrë që ajo të kapi sinjalin që vjen nga sateliti EutelSat 16A i cili është i pozicionuar 16 gradë në Lindje. Rekomandojmë që Antena Satelitore të jetë e përshtatshme për sinjalin e Digitalb dhe ajo të montohet nga një specialist i fushës.