FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H 8PSK
10803 29950 2/3 H 8PSK
10845 30000 3/5 H 8PSK
10886 30000 3/5 H 8PSK
Digitalb Satelit Zona e mbulimit me sinjal satelitor
Blini Online Abonimet e DIGITALB UnionNet - Western Union Abonohu me EasyPay IPTV

 

Platforma Satelitore - Si tja bej... Pyetje të shpeshta

« prapa

Kam në përdorim Aparat Satelitor dhe nuk kam sinjal

Gjetja e sinjalit satelitor dhe rregullimi i Antenës Satelitore duhet të bëhen nga një specialist i fushës në mënyrë që të merret maksimumi i sinjalit satelitor. Plaftorma Digitalb ka vënë në dispozicion të abonentëve të Tiranës, Durrësit dhe zonës së Plazhit në Durrës specialistë të montimit. Për të përfituar nga ky shërbim, abonentët të cilët ndodhen në këto zona, do të duhet të telefonojnë në ndonjëri nga numrat e telefonit që jepen në këtë faqe në internet (kliko këtu), ose të shkruajn e-mail në këtë adresë: digitalbexpress@digitalb.tv ndërsa abonentët e tjerë do të duhet të komunikojnë me distributorin e tyre, ose të gjejnë vetë specialist të Antenave Satelitore.