DigitAlb Express

Shërbimi më i shpejtë më i lirë dhe më profesional mbi të gjitha që ja vlen më tepër sepse të sjell DIGITALB direkt në shtëpi me të njëjtat çmime si në dyqan.

 

Tel: +355 694030030, +355 682033350

e-Mail: digitalbexpress@digitalb.tv

 

Shërbimi Express Ju Mundëson
Set Parabolë Dhe Kokë LNB-24.250 Lekë
Instalim Antene Satelitore2.000 Lekë, 2.500 Lekë*
Gjetje Sinjali Satelitor1.000 Lekë, 1.200 Lekë*
Instalim Antene Tokësore1.500 Lekë
Gjetje Sinjali Tokësor1000 Lekë, 1200 Lekë*

 

Disponibël në Tiranë, Durrës dhe zonën e plazhit.

*Çmimet për Durrësin dhe zonën e plazhit.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin