Manuali FLYBOX – Satelitor

FlyBOX satelitor, është dekoderi i DIGITALB, i cili mundëson funksione si :

  • Linear TV:
    • SD – shikimin e kanaleve Standard Definition (720×576)
    • HD – shikimin e kanaleve High Definition (1920×1080)
    • 3D – shikimin e programeve të caktuara në 3D (TV duhet të jetë 3D gjithashtu)
    • Transmetim të kanaleve edhe në formatin Mpeg4
  • POPCORN me Hard Disk – shikimin e programeve VOD, të cilat janë shkarkuar më parë në HARD DISK. Që të mund te aksesohet katalogu i POPCORN, duhet qe aparati te jete i lidhur me HARD DISK e DIGITALB.
  • POPCORN me internet – shikimin e programeve VOD, nëpërmjet lidhjes së FlyBOX me Internet. Per te aksesuar katalogun e POPCORN, duhet që aparati të jetë i lidhur në Internet me kabëll ose WiFi nëpërmjet pajisjes USB WiFi të DIGITALB dhe SC duhet te jete e regjistruar ne MW gjithashtu (nuk është e nevojshme lidhja e aparatit me HARD DISK).
  • TimeShift – ndal dhe rifillon programin live aty ku e ke lenë më pare, me nje kohezgjatje maksimale prej nje ore. Me komandat “Pause”/“Play”. Për këtë është I nevojshëm HARD DISK i DIGITALB ose memorje USB.
  • PVR – rregjistrimi dhe shikimi i programeve në kohën e dëshiruar (personal video recorder). Ju mund të shikoni një kanal dhe të regjistroni një tjetër, në të njëjtën kohë. Për këtë duhet të jeni të pajisur më HARD DISK e DIGITALB ose një memorje USB. Mund të rregjistrohen deri në dy programe (kanale) njëkohësisht. Nepermjet teknologjisë Dual Tuner, është e mundur që të rregjistrohet një program, dhe të shikohet në kohë reale një program në kanal tjetër.
  • MediaPlayback – luan file multimedial si video, audio dhe imazhe, të cilat mund të ndodhen në një memorie të jashtme USB.
  • Interaktiv – lidhja e aparatit ne internet, mundëson funksione interaktive
  • Catchup TV (së shpejti) – shikimin e programeve të një kanali të caktuar edhe pasi janë transmetuar më pare.
  • MultiScreen & MultiRoom (së shpejti) – programi që transmetohet nga aparati mund të shihet edhe në pajisje të tjera njëkohësisht, TV, Smart phone, Tableta, etj.
  • IPTV (së shpejti)shikimin e kanaleve TV, nëpërmjet lidhjes se FlyBOX me Internet.

 

Forma me perfekte per dekodera, e personalizuar dhe e konceptuar nga DIGITALB.

Për marrje sinjali, ka të nevojshme parabolën me kokë LNB dyshe.

Pesha reale 1.2 kg.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien