FREK BAND FEC POL MOD
10762 30000 3/5 H 8PSK
10803 29950 2/3 H 8PSK
10845 30000 3/5 H 8PSK
10886 30000 3/5 H 8PSK
Digitalb Satelit Zona e mbulimit me sinjal satelitor
Blini Online Abonimet e DIGITALB UnionNet - Western Union Abonohu me EasyPay IPTV

FLYBOX

Flybox

Gjithçka rreth fjalës më të fundit të teknologjisë DIGITALB

Guida TV - Programet e Digitalb

SUPORTI TEKNIK

Informacione dhe mjete të nevojshme për të zgjidhur problemet e natyrës teknike. 24 orë në 24 online.

Suport për produktet dhe shërbimet e Digitalb

Tokësor SD Kaon Satelitor

INFORMACIONE ADMINISTRATIVE

Informacione për të ditur gjithçka që ka lidhje me marrëdhënien tuaj me Digitalb. E kollajt sa një klikim.

Informacione Administrative