Beteja e Minatorëve

Historia e Meri Herris Xhons, një grua trupvogël, por e guximshe, e cila luftoi për dinjitetin e minatorëve të qymyrit,…

Beteja e Minatorëve

Historia e Meri Herris Xhons, një grua trupvogël, por e guximshe, e cila luftoi për dinjitetin e minatorëve të qymyrit,…

VIOLETTA

Ajo është e bukur, e zgjuar, e talentuar dhe e adhuruar nga adoleshentët në mbarë botën “VOLETTA” Sez, III rikthehet…

Skandërbeg

Jeta e banorëve dhe ushtarëve të Skënderbeut në një kështjellë të rrethuar nga Turqit, diku në kufijtë verilindorë të Arbërisë.…

KINEMAJA NE SALLA