Kliko mbi Paketat dhe përzgjidh kombinimin që dëshiron.

Ju keni zgjedhur Paketën Sport. Për të vazhduar blerjen, Kombinoni me një nga paketat e tjera.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Argëtim.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Kinema dhe Sport.

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Kinema.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/
http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Argëtim dhe Sport.

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Femijë dhe Argëtim.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/
http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Sport, Femijë dhe Kinema.

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë dhe Argëtim.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/
http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Sport, Femijë dhe Argëtim.

Bli Tani / Lekë

Bli Tani me Këste / Lekë

Ju keni zgjedhur Paketën Fëmijë dhe Sport.

http://digitalb.al/platforma-satelitore/
http://digitalb.al/platforma-satelitore/

Mund të zgjidhni të parapaguani për 12 Muaj, secilën nga Paketat apo Kombinimet që dëshironi, duke përfituar akoma Ulje

<a href=”https://abonohu.digitalb.al/DgaProductInfo.aspx?id=S”>Kliko Këtu</a>

Ju faleminderit

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien