Guida TVÇufo

Këta janë programet që do të mund të shihni

  1. Grepa Peshku Grepa Peshku

    Ju ftojmë të njiheni me peshkun Milo, vëllain e tij Oskar dhe bukurshen ngjyrë rozë Bea-n... Ndiqni aventurat e tyre nënujore dhe njihuni me shokët e tyre të shkollës...

    E Hënë - E Premte, 19:00

  2. Qendra e kontrollit të koneve Qendra e kontrollit të koneve

    Kjo është historia e fshehtë e një konflikti që ka zgjatur me dekada...beteja e përhershme mes makinave dhe qendrës së kontrollit të konëve. Por tani, zbatuesit e trafikut kanë një luftëtar të ri, që shkakton jo pak telashe...ai quhet Robokon dhe shkakton shumë probleme dhe pakënaqësi në qytet...

    E Shtunë - E Diel, 14:30