Guida TVFilm Aksion

Këta janë programet që do të mund të shihni

  1. Snajperi i Ri Snajperi i Ri

    Ndërkohë që ndodhet në Kongo, Brandon Beckett një marins i ri, djali i një ish snajperi legjendar, merr urdhër për të shpëtuar një njeri në mes të territorit armik. Por me të mbërritur skuadra e tij kupton se gjithçka është një kurth dhe vetëm ai arrin të shpëtojë gjallë. Tani me ndihmën e ish kolegut të babait, Brandon do...

    E Diel, 29 Mars - 23:00