By Operator

presidenti_ne_elbasan1

Universiteti i Elbasanit, “Aleksandër Xhuvani” në bashkëpunim me FSHF organizoi seminarin 1-ditor me temë “Futbolli dhe sfidat e kohës”. Me Shume