DigitAlb Kudo

Platforma televizive e të gjithë shqiptarëve, tashmë vjen me një tjetër zhvillim të ri teknologjik. DIGITALB KUDO, është aplikacioni që ju sjell kanalet e DIGITALB në celularin apo tabletën tuaj. Mjaft komod në përdorim.  Tashmë ju nuk do të humbisni asnjë program tuajin të dashur, edhe nëse nuk jeni pranë televizorit. Mjafton të shkarkoni aplikacionin DIGITALB KUDO, nëpërmjet Wifi, në mënyrë që të mos konsumoni “internet data” nga operatorit juaj mobile.

OFERTA KUDO!

  • Me ABONIME 3 MUJORE Familjare, fiton FALAS 1 Muaj DIGITALB KUDO me 26 kanale, si dhe POPCORN (pa kanalet SuperSport)
  • Me ABONIME 3 MUJORE PREMIUM, fiton FALAS 1 Muaj DIGITALB KUDO me 33 kanale, si dhe POPCORN (bashkë me 7 kanale SuperSport)
  • Me ABONIME 12 MUJORE Familjare, fiton FALAS 12 Muaj DIGITALB KUDO me 26 kanale, si dhe POPCORN (pa kanalet SuperSport)
  • Me ABONIME 12 MUJORE PREMIUM, fiton FALAS 12 Muaj DIGITALB KUDO me 33 kanale, si dhe POPCORN (bashkë me 7 kanale SuperSport)

 

Abonimi i mëvetshëm në DIGITALB KUDO, kushton 700 lek/muaj. (Paketa e plotë me 33 kanale, bashkë me 7 kanale SuperSport)

Karakteristikat e përgjithshme

LIVE TV, me 33 kanale televizive.

Kanale gjeneraliste, kanale lajmesh, kanale filmash, kanale për fëmijë, kanale dokumentarësh, kanale muzikore dhe kanale sportive.  Së shpejti edhe me kanale të tjera.

Catch Up

Ju mund të riktheheni në kohë dhe të shihni programe që janë transmetuar më parë , deri në 72 orë.

EPG

Çdo kanal ka guiden e programeve, bashkë dhe me sinopsin përkatës.

Parental control

Kontroll prindëror për kufizimin e shikueshmërisë së kanaleve sipas moshës.

Liste favoritesh

Ju keni mundësine të krijoni një grup kanalesh sipas shijeve tuaja.

Së shpejti;

VOD

Remote Control

33 kanale televizive

 

Për t’u abonuar në DigitAlb KUDO:

1 – Si mund ta përfitoj shërbimin DIGITALB KUDO?
Për patur DIGITALB KUDO, mjafton të kesh një smartphone ose tablet me sistem operativ Android ose iOS. Instaloni (shkarkoni nga App Store apo Play Store) aplikacionin DIGITALB KUDO. Nëse nuk e keni përfituar nga Oferta, abonohu në një nga pikat e autorizuara DIGITALB, ose në OnlineUNIT. (https://abonohu.digitalb.al)Për të mësuar Username dhe Password, veproni sipas udhëzimeve te pika 14.
2 – A nevojitet internet për të parë DIGITALB KUDO? A funksionon DIGITALB KUDO me internet 3G/4G ?
Po, ju duhet të keni patjetër akses në internet qoftë WiFi apo 3G/4G (mobile data). Kujdes! Përdorimi i internetit 3G/4G, ju ngarkon me detyrime shtesë, sipas marrëveshjes që keni rënë dakord me operatorin e telefonisë që ju përdorni.
3 – A funksionon DIGITALB KUDO në kompjuter?
Jo, ky aplikacion për momentin nuk funksionon në PC.
4 – A funksionon DIGITALB KUDO jashtë Shqipërisë?
Po, përsa kohë keni shërbim interneti në pajsjen tuaj(smartphone/tablet). Vizitoni pikën 16 për detaje.
5 – A mund ta përdor shërbimin DIGITALB KUDO në Iphone/ Ipad ?
Po. Instaloni (shkarkoni) nga App Store aplikacionin DIGITALB KUDO. Nëse nuk e keni përfituar nga Oferta, abonohu në një nga pikat e autorizuara DIGITALB, ose në OnlineUNIT https://abonohu.digitalb.al Për të mësuar Username dhe Password, veproni sipas udhëzimeve te pika 14.
6 – A mund ta përdor shërbimin DIGITALB KUDO në Smartphone/Tablet me sistem Android?
Po. Instaloni (shkarkoni) nga Play Store aplikacionin DIGITALB KUDO. Nëse nuk e keni përfituar nga Oferta, abonohu në një nga pikat e autorizuara DIGITALB, ose në OnlineUNIT https://abonohu.digitalb.al Për të mësuar Username dhe Password, veproni sipas udhëzimeve te pika 14.
7 – Në sa pajisje njëkohesisht mund ta perdor shërbimin DIGITALB KUDO?
Shërbimi është i aksesueshëm vetëm nga një pajisje.
8 – Sa kanale transmeton DIGITALB KUDO?
Informacionin për kanalet mund ta gjeni këtu http://digitalb.al/kudo/
9 – Sa kushton shërbimi DIGITALB KUDO?
Çmimet mund ti gjeni këtu: https://abonohu.digitalb.al
10 – A mund të lidhet me Tv ?
Ky opsion nuk është i mundur për momentin.
11 – A mundet ta bëj pagesën online?
Blerjen mund ta kryeni këtu: https://abonohu.digitalb.al
12 – Si do të informohem për username dhe passwordin tim?
Pasi paraqitesh për të bërë abonimin në një pikë shitje të autorizuar, username/password do t’ju vijë me mesazh në numrin e telefonit personal që keni deklaruar. Në rastin kur abonimin po e kryeni në OnlineUNIT, username/password do t’ju vijë me e-mail në adresën personale që ju deklaroni.Kujdes: Deklarimi i numrit të telefonit dhe ai i email është përgjegjësi e klientit që të jetë i saktë.
13 – A mundet ta ndyshoj dhe të vendos vet një password të ri ?
Ndryshimi i password bëhet nga DIGITALB. Për të bërë këtë ndryshim kontaktoni http://digitalb.al/na-kontaktoni-2/
14 – Cfarë duhet të bëj, për të mësuar password dhe username?
a. Ju mund të kontaktoni shërbimin e klientit (http://digitalb.al/na-kontaktoni-2/) 

b1. Mund të dërgoni një mesazh në numrin 53333, me tekst: "kudo Nr i Smart Card" (kudo xxxxxxxxxxx) 
Do të merni një mesazh për username/passwod e DIGITALB KUDO.

 Nga jashtë Shqipërisë, numrat që duhet të dërgoni SMS janë;

+355662059595, +355672000567, +355682049494, +355692059595

b2. - Mund të dërgoni një mesazh në numrin 53333, me tekst: "kudo username "

Do të merni një mesazh për username/passwod e DIGITALB KUDO.

Kujdes, mesazhi që do të dërgoni duhet të jetë nga nr celular që keni rregjistruar në pikën e shitjes.

 Nëse mesazhet  nuk dërgohen nga nr i celular që keni deklaruar në momentin e abonimit atëherë përgjigja që vjen është e formës:“Te dhënat e dërguara nuk janë të sakta. Për sqarime lidhur me DIGITLAB KUDO, kontaktoni në dyqanet dhe distributorët e autorizuar”.Nga jashtë Shqipërisë, numrat që duhet të dergoni SMS janë;

+355662059595, +355672000567, +355682049494, +355692059595

Kudo!

* Ose një tjetër SMS’ me text “KUDO_Username tuaj” Do te merni pergjigje per PASSWORD

Nga jashte shqiperise numrat ku te dergoni SMS jane: +355662059595, +355672000567, +355682049494, +355692059595

Kudo

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!

WordPress Lightbox Plugin
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien