Zona e mbulimit EUTELSAT W2

Kanalet e DigitAlb mund të ndiqen në të gjithë Europën përmes transmetimeve satelitore në

EUTELSAT W2, 16 grade Lindje, me parametrat e meposhtem:

 
    POL SR FEC
Frekuenca 1 11055 Vertikal 27900 3/4
Frekuenca 2 11094 Vertikal 27900 2/3
Frekuenca 3 11449 Horizontal 27500 7/8
Frekuenca 4 DVBS2, QPSK 10975 Horizontal 22500 4/5
 

Për të ndjekur DigitAlb në Satelit duhet të keni patjeter dekoderin KAON, Parabolën satelitore dhe kokën LNB 2-she të cilat ofrohen vetëm nga DigitAlb.

 

Warning: include_once(replaceObjEmbed.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\digitalb.al\httpdocs\dgasatelit.php on line 211

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening 'replaceObjEmbed.php' for inclusion (include_path='.;C:\Program Files\Parallels\Plesk\Additional\PleskPHP5\pear.;all\pear;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\digitalb.al\httpdocs\dgasatelit.php on line 211

Fatal error: Call to undefined function replaceObjEmbed() in C:\Inetpub\vhosts\digitalb.al\httpdocs\dgasatelit.php on line 212