Kategoria: PROGRAMET

batkid-fillimi

Kjo mund të jetë historia më prekëse që keni dëgjuar kohët e fundit. Ai është…

me-i-miri-ne-vend-pocaret

Korça, Kavaja dhe Tirana, do të na kujtojnë një zanat të vjetër sa vetë njërizimi:…

zonja-pa-padron

Bazuar në shkrimet e Rómulo Gallegos, ‘Zonja pa padron’ është një histori hakmarrjeje dhe ambiciesh,…

pa-filter

Ngjarjet dhe Personazhet takohen jashtë kornizës së tyre të zakonshme. Stil jetese dhe argëtim pa…

thurje_info

Th#rje vjen këtë sezon të ri plot me surpriza dhe risi. Tema të larmishme, të…

empire_info

Seriali më i suksesshëm i viti, rikthehet me intrigë, luftë për pushtet, lakmi dhe hakmarrje.…

violetta_info

Ajo është e bukur, e zgjuar, e talentuar dhe e adhuruar nga adoleshentët në mbarë…