Autori Digitalb

me_i_miri

Bëhuni gati për një sfidë të jashtëzakonshme… Ata janë gurëgdhëndës, janë kovaç, janë këpucar, argjendar,…

zonja-pa-padron

Bazuar në shkrimet e Rómulo Gallegos, ‘Zonja pa padron’ është një histori hakmarrjeje dhe ambiciesh,…

pianodrom

Festivali më i madh e unikal ndërkombëtar në Shqipëri, Pianodrom 4, Nga 1 Marsi,…

poster-skanderbeg-info

Jeta e banorëve dhe ushtarëve të Skënderbeut në një kështjellë të rrethuar nga Turqit, diku…

nje-dopio-histori-4_info

Rubin Beqo Rubin Beqo Të gjithë duan të bëhen ‘Mbreti i Shqipërisë’, por vetëm një…

pa-filter

Ngjarjet dhe Personazhet takohen jashtë kornizës së tyre të zakonshme. Stil jetese dhe argëtim pa…

1 2