Global Travel

Sinops

Pas suksesit të padiskutueshëm, vjen sezoni i dytë i serialit më të ndjekur në mbarë trevat Shqiptare. I prodhuar nga Digitalb dhe me aktorët më të njohur nga Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia... Një shkollë me nxënës nga të gjitha trevat... Tirana, Prishtina, Gjakova, Drenica, Korca, Tetova, Peja, Shkodra e Prizereni. Breza të ndryshëm, tradita të ndryshme, keqkuptime pafund...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Enver Petrovci, Koco Devole, Olta Daku, Shkelzen Veseli, Xhevdet Jashari, Jonida Vokshi, Helidon Fino, Eftiola Lacka, Armend Ismajli, Abuela Kryeziu, Besnik Krapi, Kushtrim Qerimi, Linda Jarani, Jeton Zogiani, Edi Kastrati...

Regjia

Ilir Bokshi