Global Travel

Sinops

Besart Kallaku, aktori i famshëm i `Portokallisë` vjen në një `One Man Show`, format i provuar me sukses nga aktorët komikë më të mirë në botë... I vetëm për 80 minuta para publikut - me karaktere të ndyshme të frymëzuar nga jeta reale... Tematika aktuale e monologjeve dhe këndvështrimi ndryshe për Shqipërinë, Tiranën dhe metropolin nën një lupë ‘turbo’ do të sjellë plot humor, të qeshura e të vërteta, në këtë `One katunar show` që nuk duhet humbur!

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Besart Kallaku

Regjia

Altin Basha