Global Travel

Sinops

Nuk ka dashuri më të sinqertë sesa dashuria për ushqimin... Na ndiqni në një udhëtim plot pasion, nëpër trevat shqiptare, për t`u njohur me kulinarinë tradicionale... Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, kudo ku shtrohet një tavolinë shqiptare... Cila është tradita e kuzhinës sonë? Si ndryshon sipas trevave? Si gatuhen dhe si mund ti shijoni të njëjtat ushqime edhe ju në shtëpitë tuaja? Në serialin e emisionit dokumentar "Dreka Shqiptare", do të njiheni me kuzhinën tonë... Sepse cdo ushqim i mirë e ka një histori... Por dhe me traditat dhe zakonet nëpër treva: si ato të mikpritjes, veshjet tradicionale, muzikën madhështore të kombit tonë, si dhe historinë e tyre... Tërë këto do ti shohim nëpër ambiente dhe pamje mahnitëse, që këto troje
ofrojnë...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna