Global Travel

Sinops

Kandidat për disa çmime televizive, ndër të cilët edhe si telenovela më e mirë e vitit! Historia e dy vajzave, Anxhela dhe Samanta, të cilat në fëmijëri një tragjedi i ndau për shumë vite. Por fati do t`i bashkojë sërish, kur Samanta i kërkon Axhelës, që së bashku të mbrojnë dashurinë e jetës së saj. Një histori ku dashuria tregon armët e vërteta...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Adriana Fonseca, Jose Luis Resendez, Aylin Mujica, Manuel Landeta, Ximena Duque

Regjia

Luis Manzo, Arturo Manuitt