Global Travel

Sinops

Një malësor i pashkollë, i lidhur fort pas zakoneve e kanunit, u hap telashe
fuqive të mëdha... Detyron komisionin ndërkombëtar të njoh kufijtë e vitit
1913, e që Vermoshi ti mbetet Shqipërisë. Ai ishte Prekë Cali, ky prijës popullor me shtatin e pazakontë, I cili u kthye në armikun më të madh të fqinjëve malazezë. Jeta dhe veprimtaria e Prekë Calit. Letërkëmbimi i krerëve komunistë, për kryengritjen e malësorëve. Procesverbalet e marrjes në pyetje.. Vendimet e gjykatës ushtarake dhe dënimi me vdekje...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna