Global Travel

Sinops

Çdo vit, popullsia e një qyteti të vogël pranë një liqeni, dhjetëfishohet nga të rinjtë në kërkim të festave dhe alkoolit. Por pas një tërmeti, që çliron piranja të lashta të etura për gjak, liqeni kthehet në një makth të vërtetë dhe kushdo që hyn në të e pret një vdekje e tmerrshme. Tani një grup njerëzish duhet të gjejnë një zgjidhje, para se edhe ata të kenë të njëjtin fat...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Elisabeth Shue, Steven R. McQueen, Jerry OConnell, Kelly Brook, Jessica Szohr, Christopher Lloyd, etj...

Regjia

Alexandre Aja

Skenari

Pete Goldfinger, Josh Stolberg