Global Travel

Sinops

Nga 6 shkurti, bëhuni gati të ktheheni në eksplorues të vegjël me një mikeshë shumë simpatike! Dora është një vogëlushe 5 vjeçare me një pasion të madh për eksplorimin dhe aventurat! Kudo që shkon, ajo shoqërohet gjithmonë nga miku i saj i veçantë, majmuni Buts dhe ka ndihmesë nga çanta e saj... e cila flet! Në çdo hap të udhëtimeve të saj, ajo njihet me personazhe të larmishëm dhe vende të mrekullueshme, duke mësuar shumë për botën që e rrethon dhe kulturat e ndryshme në çdo cep të globit!

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna