Global Travel

Sinops

Bler Uillou, një vajzë punëtore që kujdeset për mamanë e sëmurë dhe motren e saj të vogël, zgjidhet për të ndjekur Akademine e Princeshave. Ajo largohet nga shtëpia me shpresën se do të bëhet një princeshë e denjë, dhe kështu ti sigurojë një jetë më të mirë familjes së saj. Por në shkollë, Bler do të përballet me pengesat që i nxjerr pretendentja kryesore për fronin: princeshë Delansi, me mamanë e saj Deim.. Ato duan me çdo kusht që Bler të largohet nga shkolla? Po pse vallë? Kush është identiteti i vërtetë i Blerit?

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna