Global Travel

Sinops

Historia e dy burrave me të njëjtën ëndërr të jashtëzakonshme: të luftojnë
një ikonë amerikane, me mendjet dhe zemrat e një miliard konsumatorëve
muslimanë në të gjithë botën. Një ëndërr e motivuar jo nga paratë, por nga
politika dhe feja. Si lindi Koka Kola Islamike? Cilat janë dy pijet e reja freskuese Kibla Kola dhe Meka Kola që mendojnë të konkurojnë një ikone amerikane. Historia e një lufte të shenjtë ekonomike me një pije të re, që më shumë sesa për shijen, preferohet prej mesazhit që mbart....

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna