Global Travel

Sinops

Një telenovelë kontenporane, që gërsheton me mjeshtëri, suspansën, pabesitë, uljet dhe ngritjet në jetë dhe romancën, për të sjellë tek ju një histori dashurie të një njeriu që merr një shans të dytë në jetë, kur takohet me një femër me një të kaluar të vështirë...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Marcos Palmeira, Camila Pitanga, Paola Oliveira, Heloisa Perisse, Carmo Dalla Vecchia, etj...

Regjia

Thelma Guedes, Duca Rachid