Global Travel

Sinops

Më e bukura e dashurisë, është se nuk njeh moshë dhe më e keqja, që shumë herë të çudit dhe të zhgënjen... Më e bukura e miqësisë, është se të pranojnë ashtu siç je dhe më e keqja e të pasurit armiq, është se janë në gjëndje të bëjnë cdo gjë. Kjo është Bota e Patit, një vajzë 13 vjeçare, të cilës i duhet të përballet me të gjitha emocionet dhe problemet që adoleshenca sjell. Mos humbisni telenovelën më të ndjekur nga adoleshentet në mbarë botën...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna