Global Travel

Sinops

Ai, avokat i një studioje të njohur, Ajo, një komisare policie. Dy ëndrra : e tija dhe e saja. Bëjnë atë që dinë të bëjnë më mirë, punojnë së bashku për zgjidhjen e çështjeve ligjore për të mitur. Lind në mënyrë të pashmangshme një histori dashurie. Ai - dashurohet me shikim të parë, ajo - do kohë që ta kuptojë e ta pranojë.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Vittoria Belvedere, Enrico Mutti. Belzer, Dann Florek, Giulio Base, Beatrice Fazi, etj...

Regjia

Luciano Manuzzi

Skenari

Antonio Antonelli, Fausto Brizzi