Global Travel

Sinops

Kur një çështje krimi i rikthen në Los Anxhelos, 2 ish-rivalët Dominik Toreto dhe Brajan O`Koner duhet të lënë pas mosmarrëveshjet për të bashkuar forcat kundër një armiku të përbashkët. Ata do të gjejnë mënyrën më të mirë për t`u hakmarrë, të pakapshëm pas timonit të makinave të tyre luksoze, me shpejtësinë përtej çdo kufiri të mundshëm...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, John Ortiz, Gal Gadot, Liza LaPira, Laz Alonso

Regjia

Justin Lin

Skenari

Chris Morgan, Gary Scott Thompson