Global Travel

Sinops

Bëhuni gati për një aventurë magjike... Bashkohuni me Barbin në filmin e saj më të ri... "Një përrallë mode... "Halla e Barbit Mili, e cila jeton në Paris, rrezikon të humbas dyqanin e saj të modës... Që ajo ta marrë përsëri dyqanin, i shkon në ndihmë Barbi, e cila ka thurur një plan të përkryer... Ndiqni dhe ju Barbin, në një udhëtim mespërmes oqeanit - drejt një vendi, ku ëndrrat bëhen realitet... Dhe mos harroni ëndrrat realizohen, nëse besoni vërtetë në vetvete...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna