Global Travel

Sinops

Një histori dashurie dhe misteri bashkojnë Elenën me Eduardon. Pasioni dhe devotshmëria ndaj njëri-tjetrit nuk mjaftojnë për të plotësuar mozaikun e ndërtuar nga historitë e shkuara që i ndërlikojnë të tashmen. Beteja për dashurinë shkon përtej të mirës e të keqes. Një luftë mes jetës dhe vdekjes, në një histori dashurie reale dhe të prekshme!

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Elizabeth Gutierrez, Segundo Cernadas, Ana Layevska, Fabian Ríos, Carlos Montilla, etj...

Regjia

Nicolas Di Blasi, David Posada