Global Travel

Sinops

I vlerësuar me një seri çmimesh prestigjioze dhe nga një kast i jashtëzakonshëm aktorësh , për kënaqësinë dhe nostalgjinë e publikut shqiptar, Film Autor, sjell në ekran sagën e dy familjeve rivale gjatë Luftës Civile në Amerikë në mini-serialin e paharrueshëm Veriu dhe Jugu ...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Patrick Swayze , James Read , Lesley-Anne Down, Wendy Kilbourne , David Caradine , Elizabeth Taylor.

Regjia

David L. Wolper

Vleresime

Kandidat për 2 Globe të Artë dhe fitues i 2 çmimeve të tjera kinematografike.