Global Travel

Sinops

Kjo është historia e Lenës -një vajzë e vogël e cila ka një mik të veçantë. Ai është një tigër, i cili quhet Kallam Shqeri Ai ka fuqi magjike - e e ndihmon Lenën gjithmonë për punët e shtëpise, të bëj detyrat dhe të fitoj gjithmonë kur luan me shoqet....vjen nga një planet tjetër - mes tyre ka lindur një miqësi e vërtetë -saqë tashmë ata nuk qëndrojnë dot asnjë sekond pa njëri -tjetrin ....

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna