Global Travel

Sinops

Çarli do të bëhet popullor mes bashkësisë femërore pasi çdo grua që do të flerë me të do të gjejë njeriun e ëndrrave. Një ditë, Çarli do të njohë njeriun e ëndrrave të tij dhe frika se mos e humbet do ta detyrojë të kërkojë mënyra nga më ekstremet për të prishur "magjinë" fatsjellëse të tij.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Dane Cook, Jessica Alba, Dan Fogler, Connor Price, Caroline Ford

Regjia

Mark Helfrich

Skenari

Josh Stolberg