Global Travel

Sinops

Ne Bang Bang vazhdojnë aventurat e personazheve të njohur dhe shumë të dashur për fëmijët! Miushi Miki, Mini, Gufi, Pulto, Deizi dhe Donaldi ju ftojnë të kaloni momente të paharrueshme në shoqërine e tyre. Ata janë sërish të gjithë bashkë në Aventurat e Miushit Miki!
Miushi Miki i udhëheq miqtë dhe shikuesit e vegjël nga njëra aventurë në tjetrën, ku do të argëtoheni me këngë te reja, mësime dhe kuriozitete...

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna