Global Travel

Sinops

Ai ështe personazhi vizatimor më i dashur në të gjithë botën! Arushi më i ëmbël dhe me i famshëm në botë Uini Puh dhe banda e tij e mrekullueshme Tigri, Derrkuci, Lepuri dhe vogëlushja Darbi vjen në Bang Bang me historitë me te reja, më fantastike të ekranit! Ata do t`ju argëtojnë çdo ditë me aventura, lojërat, muzike dhe sigurisht me informacione qe do te zgjerojne njohurite tuaja.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna