Global Travel

Sinops

Marina një sirenë e vetmuar, është mërzitur tashmë me jetën nën ujë. Dëshira e saj më e madhe është që të ketë kembë dhe të ecë. Një ditë ajo shkon tek shtriga e ujit e cila i jep një bilbil magjik që sa here i fryn të kthen në njeri ose sirenë... Jashtë botës së ujit ajo bie në dashuri me një Princ... A do vendosë Marina të heqi dorë nga bota e sirenave dhe të martohet një ditë me Princin?

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna