Global Travel

Sinops

Vrasësi profesionist Çev Çelios mëson se banda rivale i ka injektuar një helm të veçantë. Nëse rrahjet e zemrës i ulen nën një nivel të caktuar, ai do të vdesë në vend. Ai nis t’i bjerë kryq e tërthor rrugëve të Los Anxhelosit, në kërkim të fajtorit dhe të kundërhelmit

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Jason Statham, Amy Smart, Jose Pablo Cantillo, Efren Ramirez, Dwight Yoakam, Carlos Sanz.

Regjia

Mark Neveldine, Brian Taylor

Skenari

Mark Neveldine, Brian Taylor