Global Travel

Sinops

Kjo eshte historia e qindra vjet më parë ku tregon se si plaku që eventualisht është Santa Klaus u bë i pavdekshëm dhe iu besua atij detyra për tu shpërndarë dhuratat fëmijëve në të gjithë botën.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna

Aktorë

Dudley Moore, John Lithgow, David Huddleston, Burgess Meredith, Judy Cornwell

Regjia

Jeannot Szwarc

Skenari

David Newman, Leslie Newman