Global Travel

Sinops

Nuk ka dyshim që janë nga personazhët më të njohur të ekranit dhe të fëmijëve! Miushi Miki, Mini, Gufi, Pulto, Deizi dhe Donaldi e kalojnë kohën në të famshmin Klub të Miushit Miki!
Miushi Miki i udhëheq miqtë dhe shikuesit e vegjël nga njëra histori në tjetrën, ku të gjitha përmbajnë këngë, forma, numra, gërma e shumë mësime dhe kuriozitete... mënyra më e mrekullueshme për t`u argëtuar, por edhe për të mësuar!

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna