Global Travel

Sinops

Mbipesha ka qenë gjithmonë problem për ju? Keni dëshiruar gjithmonë të ndryshoni pamje, të ktheheni në formë të shkëlqyer, apo të mësoni ta organizoni ditën me standarte të shëndetshme dhe me plot kohë të lirë?
Explorer Shkencë ka programin e përsosur për ju!
20 këshillat më të mira për të bërë ndryshimet e duhura, për një jetë të shëndetshme dhe plot energji!

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  

Të dhëna