Global Travel

Sinops

Familja Ruso duket si një familje tipike njujorkese, por fsheh diçka! Aleksi, Xhastini dhe Maksi nuk janë femijë të thjeshtë, por magjistarë në pritje të një çmimi të madh!
Të qeshurat sdo të kenë fund, ndërsa shohim tre vëllezërit duke u përpjekur të rregullojnë gjithë rrëmujën që krijojnë me magjitë e tyre.

Orare transmetimi

Data Ora Kanali  
 

Të dhëna

Aktorë

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Maria Canals-Barrera

Regjia

Todd J. Greenwald

Vleresime

Fitues i 2 çmimeve kinematografike.